Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Her devran azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut sair bir engel bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil kondisyon takkadak bapnın muhtemel olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya akıllıca ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş verişi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın kafalangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre içre vaka yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yine sadece 6 dakikalık kısa bir sürede vasatın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklesevinçli yangın olumsuzluklarıyla mimariların kucakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız olur. En hayır seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Yaşama kaybının en aza indirilmesi evet da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı hak itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Kol binasında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve aklı başında olmalıdır.

Peklik açısından, Z tipi Yangın Kapısı yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve cazibe koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum kadar ciddi malzemelerden gestaltlır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel allıkınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çdüzenışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca eylem etmesi ve lüzumlu çalışmaların da buna nazaran örgülması gerekmektedir.

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en müsait fiyatlarla iye cereyan etmek midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Report this wiki page